Nis

30 Mart Ulusararası Sıfır atık Günü dolayısıyla okulumuzda etkinlikler düzenledik. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından ortak proje kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde sıfır atık ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muhammed ÖZDEMİRCİ ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Sayın Ali ZEREN'in katılımıyla çocuklarımız geri dönüşüm defilesi yaptılar. Okul Müdürümüz Sayın Hatice YÜKSEL'e teşekkür plaketi takdim edildi. Atık pil ve atık yağların geri dönüşüme kazandırılmasıyla etkinlikler sona erdi. Sıfır atık ile ilgili etkinliklerimiz ulusal ve yerel basın tarafından ilgiyle izlendi ve yer aldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi  ve Şehitleri Anma Günü. Çanakkalede verilen mücadele, Türk Milletinin vatan sevgisinin ne kadar büyük olduğunun ifadesidir. Bağımsızlık ve özgürlük uğruna neleri göze aldıklarının göstergesidir. Bu vatan uğruna seve seve canlarını feda eden  şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Çocuklarımız, Ramazan ayı dolayısıyla  geleneksel  Ramazan  ayı etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Mrt

12 Mart bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşı'mızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü okulumuzda törenle kutlandı.

Mrt

BESTE Projesi kapsamında klüp sınıfı öğrencilerimiz Marmara Bölgesinin kültürel özelliklerini, yemeklerini, yöresel oyunlarını  oynayarak tanıdılar.

Mrt

BESTE Projesi kapsamında   klüp sınıfı öğrencilerimiz Karadeniz Bölgesinin kültürel özelliklerini, yemeklerini, halk oyunlarını oynayarak tanıdılar

Mrt

BESTE ve Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında kulüp sınıfının hazırlamış olduğu drama etkinliği

Şbt

BESTE Projesi ve Eğlenerek Hareket Edelim Sağlıklı Beslenelim projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz "Güne sabah sporu ile başlıyoruz" etkinliğimiz Burdur Yenigün Gazetesi yerel basınında yer aldı.

Şbt

Beyaz Papatyalar sınıfı olarak aile katılımı çalışmaları ve BESTE projesi kapsamında 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ettik. Bizi ağırlayan öğrenci velimize ve 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarına çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Yazar-Öğrenci buluşması gerçekleştirdik. Çocuk Kitapları yazarı Sayın Ayşegül KURUMLU çocuklarımıza kitap okumanın önemi ve masal söyleşisi gerçekleştirdi. Katılımlarından dolayı Sayın Ayşegül KURUMLU'ya çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Beste Projesi kapsamında, Klüp sınıfı öğrencilerimiz ve öğle grubu sınıfı öğrencilerimiz Bölgelerimizi Tanıyorum -Ege Bölgesi'nin tanıtımı, kültürel özellikleri, giysileri,yemekleri ve zeybek oyunu ile yaparak yaşayarak etkinlikleri gerçekleştirdiler.

Ara

Burdur Tema görevlileri işbirliği ile Minik Temacılarımız Meşe Palamutu tohumu ektiler.

Ara

Burdur Valisi Sayın Türker ÖKSÜZ "BESTE" Burdur'da Etkin Sürdürülebilir  Tamamlayıcı Eğitim kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler. Minik öğrencilerimizin halk oyunu gösterisini izleyen Sn. Valimiz etkinliklerde öğrencilerimize eşlik ettiler. Daha sonra okulumuzun bahçesini gezerek bilgi aldılar.Tarımsal üretim ve uygulama becerisini geliştirme amaçlı seramızda marul dikimi etkinliğine katıldılar.