Ara

Burdur İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muhammed ÖZDEMİRCİ okulumuzu ziyaret ederek çocuklarımızın yaptıkları etkinliklere katıldı.

Kas

Parlayan Yıldızlar sınıfı aile katılımı kapsamında Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. İtfaiye görevlileri, itfaiye çalışanları hakkında bilgilendirme yaptı. Minik itfaiye savaşcılarımıza rozetler takıldı. İtfaiye savaşcılarımızın su sıkmasını sağladılar.  Geziyi organize eden değerli velimize, Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ü sevgi, saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda coşku ile kutlandı.

Ekm

Renkli Kelebekler sınıfı aile katılımı  programı çerçevesinde BURDUR ADALET SARAYI'na gezi düzenledi. Sayın Cumhuriyet Başsavcımız ve Sayın Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız Adalet Sarayı'nı tanıttı ve Adalet Sarayı çalışanları hakkında bilgi verdi. Gezi, fotoğraf çekimi ile sona erdi. Bizleri misafir eden Sayın Cumhuriyet Başsavcımıza, Sayın Ağır Ceza Mahkemesi Başkanına, Adalet Sarayı Personeline ayrıca geziyi organize eden değerli velimize çok teşekkür ederiz.

Eyl

Güvenli Okul Yolu Projesi; İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Çevre, Şehircilikve İklim Değişikliği Bakanlığı, Belediyeler Birliği işbirliği ile Şirinevler Anaokulu çevresinde yapılmıştır. Bu projenin yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Artık okul yolu çocuklarımız için daha güvenli...

Eyl

2023-2024 Eğitim- öğretim yılımız başladı. Tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Okul bahçemizde tüm sınıfların katılımıyla ilköğretim haftasını kutladık.

Haz

Sıfır Atık Projesi kapsamında ATIK PİL TOPLAMA kampanyası düzenledik. Kampanya bitiminde Okul Müdürümüz Sayın Hatice YÜKSEL, katılımlarından dolayı tüm sınıflara teşekkür belgelerini dağıttı.

Haz

Okulumuz bahçesinde, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla mezuniyet törenimizi gerçekleştirdik.

Haz

Okullarda Orman programı çerçevesinde okul bahçemizde bulunan Doğa sınıfında piknik yaptık. Çocuklar çok eğlendiler.

Haz

Minik Uğur Böcekleri sınıfımız, aile katımıyla tohumdan yetiştirdikleri salatalıkları seraya diktiler. Bakımlarını yaparak yetişmesini sağladılar. Daha sonra öğretmenleriyle birlikte hasat edip afiyetle yediler.

May

Şirinevler Anaokulu ailesi olarak, annelerimizin katılımıyla okulumuzun bahçesinde anneler günü programı hazırladık. Kahvaltı sırasında, tüm çocuklarımız kendi elleriyle hazırladıkları hediyeleri annelerine şarkı eşliğinde sundular. Annelerimizin ve çocuklarımızın oyun eğlencesiyle kahvaltı programımız sona erdi. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

May

Okul bahçemizde Orman okulu proje kapsamında çalışmalarımız devam ediyor. Öğrencilerimiz bahçemizde kil çalışması yaptılar.

May

Parlayan Yıldızlar Öğle Grubu öğrencilerimiz, sınıf öğretmeni Nurhan ALTAY eşliğinde BURDUR DOĞA TARİHİ MÜZESİ'ni ziyaret etti.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da tüm velilerimizin katılımıyla  kutladık. Çocuklarımız hazırladıkları gösterileri sundular. Bayram coşkusu daha sonra sona erdi.