Şirinevler Anaokulu

Şirinevler Mahallesi Boyacıoğlu Caddesi 39007.Sokak No28/1 BURDUR
Vizyon
-Çocukların bedensel, duygusal, sosyal, kültürel, dil ve hareket gibi çok yönlü gelişmelerini destekleyecek eğitim ortamı hazırlamak.

-Okulöncesi eğitimi ülkemiz ve dünya için eğitimin en önemli basamağı haline getirmek.

-Çocuklarımızı değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan, öğrenmenin hayat boyu sürdüğüne inanan, kendini gerçekleştirebilmiş kişiler olarak yetiştirmek.

-Öğrencilerimizi ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, insani değerlerle donatılmış, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokratik, laik ve insan haklarına saygılı, girişimci ve üretken bireyler olarak yetiştirmek.

Misyon
-Bütün çocuklar özeldir. Hepsi farklı kişilik özelliklerine ilgi ve yeteneklere sahiptir. Biz onlara yeteneklerini ve yaratıcılıklarını serbestçe ortaya koyabilecekleri yaparak ve yaşayarak öğrenebilecekleri eğitim ortamları hazırlıyoruz.

-Eğlenceli, rahat, güvenli, ilgi çekici uyarıcıların olduğu bir ortamda öz güveni yüksek, çevresine karşı duyarlı, yaşama bağlı ve mutlu bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

-Düşüncelerini açıklayabilen ve başkalarının düşüncelerine saygılı olmasını bilen bireyler yetiştirmek hedefimizdir.

-Öğrencilerimize ilköğretime devam edebilecek bilgi ve beceriyi kazandırmak, öğrenmeye hazır, üretici iletişim kurabilen sorumlu bireyler olarak hayata hazırlamayı hedefliyoruz.

-Öğrenme sevgisini yaşam boyu benimseyerek sürdürmelerini sağlamak için çalışırız.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
İl Merkezinde